Zgjidh te preferuaren tende ne Mr Watch

News

Si funksionojne orat Automatike?

Si funksionojne orat Automatike?

Orët automatike janë një mrekulli e inxhinierisë, duke funksionuar përmes një mekanizmi të avancuar që përdor lëvizjen e dorës së personit që e mban. Këto orë janë ndër më të shquarat për mjeshtërinë dhe precizionin e tyre. Të shpjegojmë se si punojnë orët automatike: Lavjerresi Automatik: Një pjesë kyçe e orës automatike është lavjerresi, një pjesë e rrethuar e vendosur në prapavijë të skajshme të thellë të orës. Lavjerresi lëviz lirshëm dhe...

Read more

Fakte interesante mbi orat

Fakte interesante mbi orat

Këtu janë disa kuriozitete interesante rreth orave: Ora e parë në Botë: Ora e parë e dores në botë u krijua për Konteshën Koscowicz të Hungarisë nga prodhuesi zviceran i orëve, Patek Philippe, në vitin 1868. Para kësaj periudhe, orët ishin kryesisht orë xhepi. Rolex dhe Mali Everest: Sir Edmund Hillary dhe Tenzing Norgay mbajtën orë Rolex kur arritën në majen e malit Everest në vitin 1953. Për të nderuar këtë arritje, Rolex...

Read more

Ora: Dhurata perfekte për cdo rast

Ora: Dhurata perfekte për cdo rast

Në një botë ku teknologjia ka zënë vendin kryesor në jetën tonë, një dhuratë që nuk ka humbur kurrë sharmin është një orë e bukur. Në këtë blog post, do të shqyrtojmë pse një orë mund të jetë dhurata e përsosur për çdo rast në jetën tuaj dhe përse ka një vlerë të veçantë per personin qe e mban!   E veçanta e një ore: Orët janë më shumë se...

Read more

What are you looking for?

Sergio TAcchini ST.1.10184-4

Someone liked and Bought

Sergio TAcchini ST.1.10184-4

10 6 minuta me pare nga